Fes-te soci!

L’Associació Cultural Lo Botadó és una associació formada per socis, que donen sentit i força a l’entitat. És gràcies a ells que podem dur a terme totes les activitats.

Per què unir-te?

  1. Preservar la Cultura: En unir-te, estaràs donant suport a la conservació de les nostres tradicions i costums únics, assegurant que les futures generacions puguen gaudir-ne també.
  2. Activitats enriquidores: Com a soci, tindràs accés exclusiu a una àmplia gamma d’esdeveniments culturals, des de festivals i exposicions fins a tallers i xarrades. Participa i comparteix moments inoblidables amb la comunitat de Herbers.
  3. Desenvolupament de la comunitat: En unir-te a l’Associació, estaràs contribuint al desenvolupament i creixement sostenible del nostre poble, impulsant iniciatives que beneficien a tots els seus habitants.
  4. Xarxa de persones apassionades: Coneixeràs persones afins a tu, que comparteixen els teus interessos i desitjos de veure florir la cultura a Herbers. Junts, farem que els nostres somnis es feren realitat.
  5. Sentiment de pertinença: Convertir-te en soci et permetrà sentir-te part integral de la identitat cultural de Herbers, i veure com el teu compromís marca un impacte positiu en el dia a dia del nostre estimat poble.

A més, sent soci de l’Associació Cultural tindràs avantatges en les activitats que organitzem al llarg de l’any:

  • Descompte a les activitats que es duen a terme durant l’Estiu Cultural.
  • Descompte en l’entrada de la festa de la Matança.
  • Descomptes i avantatges en altres activitats

La quota de soci general és de 15 euros l’any .

No esperes més! Uneix-te a nosaltres i sigues un pilar fonamental per al futur cultural de Herbers. Cada petita contribució compta, i amb el teu suport, seguirem mantenint viva l’essència del nostre poble. Per unir-te o obtenir més informació, contacta’ns a info@lobotado.com.

Junts, fem que la cultura a Herbers brille més que mai. T’esperem amb els braços oberts per a crear un futur cultural pròsper!