Què fem?

L’Associació Cultural Lo Botadó és una entitat sense ànim de lucre situada a la població d’Herbers que es dedica a la promoció i preservació de la cultura i les tradicions de la zona. La seva tasca principal és l’organització d’esdeveniments culturals, especialment festes locals que tenen l’objectiu de mantenir viva la cultura i la història del poble.

A més a més, durant els mesos d’estiu, l’associació organitza tallers i activitats per a totes les edats que tenen com a objectiu fomentar la participació i el coneixement de les tradicions locals. Aquestes activitats inclouen tallers d’artesania, música i dansa, així com visites guiades per descobrir el patrimoni arquitectònic i cultural del poble.

Lo Botadó té com a prioritat mantenir la identitat cultural del poble i la regió, per la qual cosa també promouen la preservació dels costums i les pràctiques tradicionals, a través de la realització d’exposicions i publicacions que donen a conèixer la història del territori i la seva gent.

Per últim, l’associació treballa de forma constant per aconseguir el suport dels ciutadans i la col·laboració de les autoritats locals per aconseguir els seus objectius i continuar amb la seva tasca en benefici de la cultura i les tradicions d’Herbers.

Vols formar par de l’Associació Cultural Lo Botadó?

Omple el formulari de registre de nou soci i ens posarem en contacte amb tu.