• Espigol Fest 2023

Espigol Fest 2a Edició 2023

Del 13 al 16 de julio 2ª Edició del Espigol Fest a Herbers

Herbers acollirà la segona edició de l’Espígol Fest, un festival que promou la sensibilització sobre despoblació, causes socials, ruralitat i biodiversitat a través del cinema. Aquesta iniciativa és organitzada per l’associació Àmbit, amb el suport de l’Ajuntament i la comunitat local. El festival posarà en valor els atractius ecològics i patrimonials del municipi, com el castell de Herbers del segle XIV. També destaca la inclusió i la lluita contra les desigualtats, amb un enfocament especial en dones migrants, persones exrecluses i amb diversitat funcional.

El programa del festival inclourà 19 curtmetratges internacionals que aborden temes diversos com la despoblació, la biodiversitat, la immigració i la identitat sexual. Les projeccions es complementaran amb xarrades, debats, música en directe i activitats per a nens. Destaca la presència del director Montxo Armendáriz en la projecció de “Silencio Roto” i en un col·loqui amb altres guionistes.

El festival conclourà amb la presentació de diversos projectes exitosos i la projecció de curtmetratges com “La Cosecha” i “Al voltant de la Carbonera”. L’Espígol Fest compta amb el suport d’institucions com l’Ajuntament, la Mancomunitat de Els Ports i la Generalitat Valenciana, així com l’aliança amb altres entitats locals, nacionals i internacionals, gràcies a la dedicació de l’associació Àmbit.

Tota la programació a: https://hotelmesonlalonja.com/category/actividades/cultura/