La Tossa

Herbers està rodejat de paisatges impressionants i enclavat en plena natura. Un dels llocs més espectaculars que podem trobar en els voltants d’aquesta localitat és la muntanya de La Tossa, que amb els seus 1.101 metres d’altitud és un dels cims més imponents de la zona.

Des de la cima de La Tossa es poden gaudir de vistes panoràmiques espectaculars de la comarca dels Ports, amb les seves serres, valls i rius, i fins i tot podem arribar a distingir la costa del Mediterrani. Sense cap mena de dubte, es tracta d’un lloc ideal per als amants de la natura i de les activitats a l’aire lliure.

A prop de La Tossa es troben les conegudes Coves Foradades, una atracció turística molt popular per les seues espectaculars obertures que es poden observar en les roques del seu interior. Aquestes coves són un autèntic espectacle natural que no deixa indiferent a ningú.

Si vols gaudir d’una jornada en plena natura, Herbers i els seus voltants són una opció perfecta. No et perdis la muntanya de La Tossa i les Coves Foradades, una experiència que et deixarà un record imborrable.