• rue du philippe fest 2023
,

Rue du Philippe Fest – 19 d’agost 2023

Estem encantats d’anunciar que el Rue du Philippe Fest tindrà lloc a Herbers el proper 19 d’agost! Serà una nit plena de diversió, música i bona companyia al frontó d’Herbers.

L’esdeveniment començarà amb un deliciós sopar, on podràs gaudir d’una àmplia selecció de menjars i begudes preparades per a satisfer tots els gustos. Serà una oportunitat perfecta per degustar els sabors locals i conèixer a altres membres de la comunitat.

Després del sopar, prepareu-vos per una festa inoblidable amb la música dels aclamats DJ Calmant System, DJ Gamir i DJ Jordi Martinez. Amb els seus ritmes vibrants i selecció de música, faran que ballis fins ben entrada la nit. Sigui quin sigui el teu estil de música preferit, t’assegurem que aquests DJ t’animaran a moure’t i gaudir del ritme.

El frontó d’Herbers serà l’epicentre d’aquesta celebració única, oferint un espai ampli i agradable per a tots els assistents.

No et perdis el Rue du Philippe Fest al frontó d’Herbers el 19 d’agost. Vés acompanyat d’amics i familiars i vine a passar una nit inoblidable plena de música, ball i bona energia. Estem segurs que serà un esdeveniment que no voldràs perdre’t.

Vine i uneix-te a la festa. T’esperem al Rue du Philippe Fest d’Herbers!