Festes tradicionals

Benvinguts a la pàgina de les festes tradicionals d’Herbers! Aquí trobareu tota la informació necessària sobre les celebracions que tenen lloc durant l’any en aquesta bonica localitat.

Les festes comencen amb la festa dels Reis, una celebració que té lloc el 6 de gener i que marca l’arribada dels Reis Mags. Segueixen amb la festivitat de Sant Antoni, el patró dels animals, que es celebra el 17 de gener amb una gran barraca.

El 25 d’abril, es celebra la festa de Sant Marc, patró del poble, amb una rogativa a l’ermita del Sargar i diverses activitats lúdiques i culturals. A finals d’abril, es puja al cim de La Tossa, on es beneeixen les rolletes i es fa un gran dinar.

A la segona setmana de d’agost, tenim la setmana cultural, amb una gran varietat d’activitats per a totes les edats, des de zumba fins a tallers de manualitats. El dia del Botadó, que es celebra el dia abans que començin les festes patronals.

Les festes patronals d’Herbers tenen lloc a finals d’agost i són la celebració més esperada de l’any, amb un programa complet d’actes que inclouen concerts, cercaviles, teatres, campionats i molt més. Finalment, la festa de la matança del porc, que té lloc el primer cap de setmana de desembre, és una oportunitat per a la gent del poble de reunir-se per menjar productes derivats del porc i gaudir d’una gran festa.

Les festes d’Herbers són una gran oportunitat per conèixer la cultura i les tradicions d’aquesta localitat i passar-ho bé amb amics i família. No us les podeu perdre!

Reis

Sant Marc